COMANDĂ ȘI PLATĂ


Comanda se va face în secțiunea de checkout a site-ului, după ce apăsați butonul cumpără din dreptul produselor. Veți fi direcționat/a către serviciul Plug & Paid, unde vă veți putea alege și achiziționa produsul.

În secțiunea de check-out a site-ului puteți alege să plătiți cu cardul. Plata este sigură, prin intermediul serviciilor Plug & Paid și Stripe.

O altă variantă este să plătiți prin ramburs la curier, odată cu primirea coletului.

LIVRARE


Comenzile de pe site se livreaza prin SAMEDAY Curier , termenul fiind de 2-4 zile lucratoare


Livrare personală

Vă putem livra la domiciliu, ori putem stabili un punct de întâlnire, în măsura în care avem drum în zona în care locuiți. În felul acesta, va putea fi evitat costul curierului. În zona Breaza, Prahova, vă putem livra oricând. În București ajungem cel puțin o dată pe lună. La fel, dacă aveți drum prin Breaza, puteți să ne faceți o vizită.

Pentru detalii, nu ezitați să ne scrieți: contact@rodulnaturii.com

RETUR

Puteți returna produsul cumpărat în termen de 15 zile lucratoare. Solicitarea se va face prin email la contact@rodulnaturii.com.

În cazul produselor alimentare, returul se poate face doar daca produsul nu a fost desfăcut de către client, ori în cazul în care a fost desfăcut de către client iar produsul este alterat, deteriorat, ori alt produs decât cel specificat în contractul de cumpărare.


Produsul returnat poate fi înlocuit, suma plătită poate fi returnată clientului de către Rodul Naturii Srl, alegerea este a clientului. Suma despăgubirii ori valoarea produsului ce înlocuiește produsul returnat va fi egală cu prețul produsului în cauză.


Clientul are responsabilitatea să impacheteze corespunzător produsul ce urmeaza