TERMENI SI CONDITII

Cine sunem?


Acest site este detinut si administrat de catre S.C. Rodul Naturii Srl.

RODUL NATURII SRL

strada Republicii 223 Breaza Prahova

J29/904/03.05.2018

CUI 39277032

Folosirea site-ului www.bearsnberries.com implica acceptarea unor termeni si conditii. Rodul Naturii Srl isi asuma dreptul de a aduce modificari acestora fara o notificare prealabilaa. In cazul unor modificari semnificative, va vom notifica prin e-mail ori printr-un anunt pe site

Toate informatiile de pe acest acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului . Informatiile si sfaturile nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.


Dreptul de proprietate intelectuala

Rodul Naturii Srl detine drepturile de autor si/sau de folosinta asupra întregului continut prezentat pe site. Acesta este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala

Rodul Naturii Srl , nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

Întregul continut al site-ului www.bearsnberries.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Rodul Naturii Srl. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Rodul Naturii Srl.

Limitari ale responsabilitatilor

Rodul Naturii Srl nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru:

-pagubele aparute prin folosirea în alte modalitati decât cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

– eventualele intarzieri datorate transportatorului in timpul livrarii si nu este responsabil pentru deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

– diferente intre imaginea unui produs din site, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diferente care se refera la nuanta, culoare, etc

Rodul Naturii Srl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Astfel, Rodul Naturii srl nu va livra comenzile daca clientul nu prezinta incredere, daca datele personale sunt completate gresit sau sunt incomplete.

Promotii, oferte, marketing

Sunteti de acord ca odata ce ati adaugat adresa dvs de email în siteul nostru, ca si client sau abonat, sa primiti din partea noastra, emailuri cu oferte speciale, sau alte informari.

Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Mai multe informatii despre confidentialitatea datelor cu caracter personal, gasiti aici: Politica de confidențialitate


Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate împotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla în controlul nostru. Rodul Naturii Srl nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.


Comenzi

Mai multe detalii despre modul si conditiile de plasare a unei comenzi, gasiti aici: Cum comand


Modalitati de plata

Mai multe detalii despre modalitatile de plata gasiti aici: Cum platesc?

Livrarea si returnarea produselor

Mai multe detalii despre modul si conditiile de livrare si returnare a produselor, gasiti aici: Livrare si retur comenzi

Solutionarea reclamatiilor

În cazul în care produsele sufera deteriorari pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor încasate pe produs de Rodul Naturii Srl în termen de 30 de zile, dar nu se justifica si alte despagubiri. Despagubirile fata de clienti in cazul problemelor aparute, nu pot depasi valoarea sumei incasate de catre Rodul Naturii Srl catre acel client.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne puteti contacta pe e-mail contact@rodulnaturii.com

​​